Diana Tănăsescu, sportiva anului la CSM Zalău

Pugilista Diana Tănăsescu a fost declarată, pentru a treia oară consecutiv, pugilista anului la Clubul Sportiv Municipal Zalău. Vicecampioană europeană în 2023, campioană naţională la tineret şi câştigătoare a Cupei României, sportiva pregătită de Adrian Popuţea a acumulat 55 de puncte, fiind urmată de pugilistul Paul Magdaş, cu 27 de puncte şi de o altă pugilistă, Szatmari Maria, cu 25 de puncte acumulate. Magdaş a devenit în acest an vicecampion naţional la under 20 şi la seniori, în timp ce Szatmari a devenit campioană naţională la tineret, vicecampioană balcanică şi câştigătoare a Cupei României la tineret.

Rareş Gramă ocupă locul patru, urmat de Margareta Hidigan, Andreea Varga şi David Chiş, toţi patru fiind de la secţia de box. Iarina Precup, de la secţia de tenis de masă ocupă locul opt, iar pe poziţiile nouă şi zece se situează pugilistele Andreea Ardelean şi Alexandra Kallos. Mario Criste, de la lupte libere, ocupă poziţia a XI-a, iar locul 12 este ocupat de un alt luptător, Antonio Taloş.

Festivitatea de premiere a sportivilor este programată joi, 21.12.2023, la ora 14, în holul Sălii Sporturilor „Gheorghe Tadici”, unde se află, în continuare, o parte din expoziţia foto organizată de Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău.

One Thought to “Diana Tănăsescu, sportiva anului la CSM Zalău”

  1. […] Pugilista Diana Tănăsescu a fost declarată, pentru a treia oară consecutiv, pugilista anului la Clubul Sportiv Municipal Zalău. Vicecampioană europeană în 2023, campioană naţională la tineret şi câştigătoare a Cupei României, sportiva pregătită de Adrian Popuţea a acumulat 55 de puncte, fiind urmată de pugilistul Paul Magdaş, cu 27 de puncte şi de o altă pugilistă, Szatmari Maria, cu 25 de puncte acumulate. Magdaş a devenit în acest an vicecampion naţional la under 20 şi la seniori, în timp ce Szatmari a devenit campioană naţională la tineret, vicecampioană balcanică şi… Citeste mai mult […]

Leave a Comment